BEKIJK HIER DE BIEDINGLIJST

BRENG UW BOD UIT OP DIT FORMULIER

Private verkoop van verzameling Fiat en Someca tractoren         

Robert Vandaele, sedert meer dan 40 jaar verzamelaar en restaurateur van oldtimer  tractoren heeft een prachtige verzameling van een 25 tal tractoren FIAT-SOMECA-O.M.

Robert is medestichter van de OUDE TREKKER CLUB in 1983 in het P.C.L.T. te Roeselare, en heeft als bestuurslid, secretaris, voorzitter, de club bekend gemaakt en groot gebracht tot een 800 tal leden. In 2009 is hij ere-voorzitter geworden. www.oldtimertractorclub.be

Wegens het bereiken van de ouderdom van 75 jaar, vindt hij dat zijn inzet genoeg is geweest en wenst in overleg met zijn familie zijn verzameling te verkopen.

De verzameling bestaat hoofdzakelijk uit tractoren Fiat-Someca-O.M.,stoommachine, dorsmachine, wisselstukboeken, herstellingshandleidingen, wisselstukken en andere items die er mee verband houden.

De verkoop verloopt heel eenvoudig en als volgt :

Geïnteresseerden kunnen op de website de volledige verkoopslijst vinden en hun bod intekenen via internet of op intekendocumenten tijdens bezoek, op de tractor(en), boeken en andere items die hun interesseren om aan te kopen.
De periode van inbrengen van bod loopt tot 31 oktober 2011.

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober zijn er opendeur verkoopdagen tijdens de welke alle oldtimer liefhebbers welkom zijn. Openingsuren van 9.00 u. tot 18.00 u.
Er is een bar voorzien voor drank en kleine consumpties. De stoommachine Brouhot-Vierzon die een alternator aandrijft, en die eveneens te koop is, zal in volle werking te zien zijn.

Na 31 oktober worden alle ingebrachte biedingen geëvalueerd en de hoogstbiedende gecontacteerd om de afhaling te regelen.

De verkoop is privaat en onderhands, vrij van BTW of kosten. Afhaling te Oostrozebeke.

Transport om thuis te brengen kan geregeld worden.

Op afspraak kunnen geïnteresseerden de verzameling vooraf komen bezoeken .

Voor meer info of afspraak: Robert Vandaele, Stationsstraat 132, 8780 Oostrozebeke.
E-mail : robertvandaele@hotmail.com
Tel : GSM. 00 32 477 42 82 55   Priv.00 32 56 66 57 06